En jegers beste venn - Oppdrett/Breeding
 -


Kennel Huntingfudge Vi driver et lite oppdrett av Golden Retriever, jaktlinjer. 
Vi har hentet våre Canadiske/amerikanske jaktlinjer fra Sverige og Tyskland og vår kombinasjonslinje (canadisk, engelsk) fra Danmark. I 2014 importerte vi ei tispe fra USA etter rene amerikansk linjer, en drøm å få realisert. 
Vi har helt og holdent forelsket oss i attituden til de canadiske arbeidslinjene og de vil vi streve med å føre videre. 
Vår første golden kom til oss i 2005, og vi bestemte oss tidlig for at dette var rasen for oss. 
Vi ønsker å kunne levere hunder med urretriveregenskapene som vil si fysisk friske, mentalt stabile, myke og arbeidsvillige hunder med mye motor.
Vi ønsker at hunden skal se ut som en golden, men dagens utstillingsideal står i stor kontrast til hundes funksjon. Å nå idealet "dual purpose" som vil si å ha en hund som går konkurranse messig like bra på en jaktprøve som på utstilling tror vi ikke noe på. Derfor legger vi lite vekt på utstilling. Vi stiller våre hunder for utvalgte dommere som forstår hva vi vil med utstillingen.
Hvor vi vil med rasen gjør at vi er veldig kresne på våre valpekjøpere. Dette er hunder med ett høyt aktivitetsnivå som fortjener fysisk og psykisk utfordrende oppgaver for å trives. De fungerer da også utmerket som familiehunder. 
Når vi planlegger kull er det fordi vi ønsker hunder fra denne kombinasjonen selv, og gode forhjem er av stor interesse.
Vi forventer at de som kjøper hund fra oss, vil bruke sin hund aktivt i en eller annen form for hundesport, fortrinnsvis jaktapportering, og ser helst at hunden blir stilt på prøver når den er voksen.
Når vi venter kull og du tar kontakt per telefon eller mail, og vi setter deg opp på valpeliste - betyr det ikke at man er sikret en valp. Vi møtes enten før valpene er født eller etter de har kommet til verden. Vi forbeholder oss retten til å velge hvilken valp som går til hvilket hjem og velger hvem som får valp. Det betales da et depositum på kr 4000,-.Valpene flytter hjem til deg når de er ca 8 uker.